fredag 28 januari 2011

Dröm blir verklighet

Vår källare har varit byggarbetsplats i evigheter (läs flera år). Jag erkänner gärna att det är ett i-landsproblem när man kan låta drygt 40 kvm av huset stå tomt och ändå leva lyckliga på resterande yta, men det är faktiskt lite jobbigt också att aldrig liksom orka bli färdig med projektet.

Men nu, nu är det på gång! Visst är de flesta av alla listerna ännu omålade, men de är tillsågade. Visst finns belysningsrampen ännu inte på plats och det är fortfarande ett hål i väggen där det egentligen bara ska finnas en inspektionslucka. Men ändå!

IKEA-sofforna är monterade och står i en trevlig grupp runt det nya, björkfärgade (eller vad man nu ska säga) soffbordet. De nya dvd-hyllor som förhoppningsvis ska sluka alla befintliga skivor står där bredvid den ena tv-bänken. (Den andra står fortfarande i vardagsrummet med den gamla tvn på. Och får så göra ett tag till.) Den nya, stora, ulligt tjocka mattan kommer när som helst med posten och idag ska jag sy draperiet som ska avskärma soffhörnet från pingisbordet.

Det är en fantastisk känsla att se tankar och drömmar ta form och bli just så bra som vi trodde. Tack för det!

Inga kommentarer: