fredag 22 augusti 2008

Inget glid

Tro't eller ej, men igår regnade det nog faktiskt inte någon gång här hemma. Alls. Jag har ju ingen statistik, men skulle gissa att det är första dagen i augusti månad. Vad innebar detta? Jo, naturligtvis gräsklippning. Så nu är den punkten också struken på göra-listan!

Vi har en tjusig, eldriven, miljövänlig och ganska tystgående gräsklippare som liksom gliiider fram över gräset, eftersom den saknar hjul. Den är jättebra på en lagom stor och lagom plan villagräsmatta som vår. Åtminstone i vanliga fall. Senaste gångerna har det dock varit ganska jobbigt - och igår riktigt svettigt - men det kan ju bero på att vi klipper för sällan. Även om det inte var lie-behov, så var gräset nämligen både tjockt och högt av förklarliga skäl.

Idag verkar det också vara lite småfint och uppehåll, men jag tror ändå häcken får vänta till nästa vecka. Skiten växer ut från hörnen i det här huset och tvättstugan är överfull, så det finns lite annat att göra. Alldeles frånsett att det är fredag och dags för familjens myskväll.

Inga kommentarer: